VIDEO Primarul Cosmin Andrei nemulțumit de intervențiile operatorului de apă: „Nu mai am timp să stau după Nova Apaserv”

0 951

Intervenții pe străzile municipiului întârziate din cauza avariilor societății Nova Apaserv.

Primarul municipiului Cosmin Andrei a precizat că și-ar dori ca reprezentanții Nova Apaserv să aibă investiții pe străzile înainte ca acestea să fie reabilitate.

„Nu mai am timp să stau după Nova Apaserv. Mi-aș fi dorit tare mult să avem intervenții cum am avut pe strada Doboșari. Pe strada Doboșari am cerut investiții din partea companiei pentru a nu mai avea avarii după momentul asfaltării. S-a întâmplat acest lucru, am lucrat și anul trecut și anul acesta, s-a înlocuit conducta de apă cu una nouă și nu vor mai fi avarii astfel încât să avem intervenții pe un covor asfaltic pe care l-am turnat”, a spus Cosmin Andrei.

Acesta susține că deși cei de la Nova Apaserv au avarii în intersecția străzii Sucevei cu Bulevardul Mihai Eminescu lucrările programate de municipalitate vor avea loc.

„Prima comandă va fi pentru proiectare pentru strada Sucevei și pentru Bulevardul Mihai Eminescu acolo unde vom scoate liniile de tramvai, vom dezafecta scuarurile și vom turna asfalt. Nu mai am timp să stau după Nova Apaserv să realizeze lucrări de investiții cu înlocuirea conductelor. Am niste priorități pe care le-am transmis, dar nu sunt foarte optimist din cauza problemelor financiare pe care le au”, a precizat primarul municipiului Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata