FOTO Locuințe sociale în comuna Gorbănești. Primar Ionuț Melinte: „Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijin şi susținere”

0 497

Locuințe sociale în comuna Gorbăneşti. Primarul Ionuț Melinte a fost la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației unde a semnat contractul de finanțare pentru unul dintre proiectele importante pentru comuna Gorbănești. Proiectul „Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri, în comuna Gorbăneşti, județul Botoşani” are o valoare totală de 2.176.661 lei inclusiv TVA şi presupune construirea a trei duplexuri cu o suprafață totală de 420mp. ” Tinerii reprezintă un stâlp important în dezvoltarea comunității şi de aceea sunt o prioritate pentru mine. Roadele muncii încep să se vadă şi pentru asta vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijin şi susținere. 

Vom continua să muncim şi să atragem fonduri importante pentru a face progrese în dezvoltarea comunității noastre!” a declarat primarul Ionuț Melinte. In toate demersurile sale primarul comunei Gorbănești este sprijinit de senatorul Lucian Trufin.

Ionuț Melinte este un profesionist cu vorbă cumpătată, credință și devotament față de obștea natală. Prețuiește angajamentul și onestitatea, conectează oamenii și fructifică oportunități pe care alții le neglijează. Pentru el, niciun efort dedicat comunității nu este prea mare, mărturie stând toate investițiile derulate și plănuite.” a menționat Lucian Trufin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata