1 martie andrei

Sportiva Loredana Toma va primi titlul de cetatean de onoare a comunei Ibanesti

0 733

O sportivă va deveni cetățean de onoare a localității Ibănești. Este vorba de halterofila Loredana Toma. Născută în Ibănești aceasta a reușit anul trecut să aducă titlul mondial pentru România, la total, după 14 ani. „Primăria şi Consiliu Local Ibăneşti vă invită să participaţi la evenimentul dedicat multiplei campioanei europene la haltere, ibăneşteanca Loredana Toma în vederea acordării titlului de cetăţean de onoare. Apreciem munca, respectăm valorile, susţinem performanţa”, este mesajul lui Romică Magopeţ, primarul localităţii Ibăneşti. Ceremonia va avea loc duminică la ora 12.00 la Căminul Cultural din Ibăneşti.
Sportiva Loredana Toma a câştigat trei medalii de aur, la categoria 63 kg, la stilurile smuls, aruncat şi total, la Campionatele Mondiale de haltere de la Anaheim de anul trecut.
Ea s-a impus în faţa unor adversare din Columbia, Thailanda şi Canada, cu 109 kilograme la stilul smuls, 128 kilograme la stilul aruncat şi 237 la total.
În luna aprilie a anului trecut, Loredana Toma a mai câştigat trei medalii de aur la Campionatul European de la Split. La competiţia din Croaţia, Toma s-a impus la stilul smuls cu 100 kg, cucerind medalia de aur, iar la stilul aruncat a ridicat 126 kilograme, obţinând astfel a doua medalie de aur. La total, Loredana Toma a obţinut aurul cu 226 kg.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata