Femeie de 47 de ani, acuzatii halucinante: „Am fost agresata de seful de post” – VIDEO –

0 1.613

Îl acuză pe șeful de post, dintr-o comună din județul Botoșani, de hărțuire! Lăcrămioara, o femeie de 47 de ani, susține că omul în uniformă ar fi hărțuit-o, ar fi urmărit-o și i-ar fi arătat lucruri indecente și copilului ei, în vârstă de nouă ani!

Susţine, cu lacrimi în ochi și sufletul chinuit de revoltă, că ar fi fost hărţuită, în repetate rânduri, chiar de şeful de post din comuna ei! Un bărbat în uniformă care se pare că ar fi chiar un… „colecţionar de femei”.

„Am fost agresată de şeful de post! Omul încerca să profite, încerca să ajungă în casa mea, în patul meu.

La început au fost complimente siropoase. După aia a trecut la atacuri mai dure. Văzând domnul şef de post că nu cedez preisunilor, a început să-mi arunce fel şi fel de sloganuri. Eşti o … curvă nespălată, o … neisprăvită. Toate femeile mi-au cedat. Tu de ce nu?! Mă urmărea pe scări, să pună mâna, să mă pipăie. Mă aştepta în scara blocului. Mă hărţuia! Mă umilea! Mă aştepta pe la garduri. Când fac şi eu o noapte de dragoste cu tine? Când petrecem o noapte împreună? Când vin la tine? Soţul meu mai pleca de acasă, că e muzicant şi mai lipsea şi el atunci încerca să ocupe locul prin orice mijloace, să fie el prezent în viaţa mea. Copilul meu urca scările, el cobora. Şi atunci, copilul mi-a zis: mami, şi-a tras fermoarul la pantaloni şi mi-a spus: Dumitrel, tu vrei să vezi un … cucoşel grăsan cum are nenea Romică? Şi arată-mi-l şi tu pe al tău, să văd, e la fel de mare? Şi copilul s-a speriat”, a spus doamna Lăcrămioara.

Printre femeile pe care ar fi vrut să le colecţioneze, ar fi fost şi Lăcrămioara, acuză femeia. Aşa că, şeful de post ar fi făcut tot ce i-ar fi stat în putinţă doar, doar să ajungă în aşternuturile vecinei sale, Lăcrămioara, povestea ea. Asta, chiar dacă, amândoi sunt căsătoriţi şi au şi copii.

„Comportamentul lui este la vedere, nu e nimic ascuns. Până să încep eu această plângere, au fost mai

multe care au fost stopate la Botoşani. „Spate gras” i se spune. El o duce foarte bine. El şi soţia lui au două fete. Toţi din casă sunt aliaţi cu el. Eu am şi martori şi am dovezi. Dovezile mele stau blocate într-un dosar”, a mai spus ea.

VIDEO

sursa spynew.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata