Spectacol de exceptie cu Fetele din Botosani si invitatii : FOTO – VIDEO

0 7.552

Cele trei fete de la Botoşani şi invitaţii lor au susţinut un adevărat regal artistic în cadrul spectacolului „Hai la Botoşani”. Iustina Irimia, Lorena Dupu, Simona Mazăre au invitat artişti tineri din toate zonele ţării dar şi de peste Prut la a doua ediţiei spectacolul „Hai la Botoşani”.  Povestea frumoasă a tinerelor interprete a începutu acum mai bine de un an cu proiectul inedit de promovare a județului Botoșani. Joi seară acestea au organizat un nou spectacol pentru publicul botoşănean la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul iar sala  a fost plină la refuz.

Au răspuns invitaţiei şi au venit la Botoşani Olguța Berbec – Mehedinți, Alexandru Brădățan – Bucovina, Oana Tomoiagă – Maramureș,  Bogdan Cioranu – Sibiu, Loredana Streche – Oltenia, Florin Boita – Banat, Ina Todoran – Ardeal,  Stela Botez – Basarabia, Laurențiu Marian – Neamț şi Ana Maria Ababei – Iași. Au fost alături de toţi soliştii Orchestra Mihai Cotos dar şi dansatorii de la Ansamblul de dansuri populare „Mărgineanca” Botoşani coordonaţi de prof. Valetin Rău.

VIDEO   VIDEO   VIDEO

„Nici nu realizez când s-a terminat. S-a muncit două luni şi iată că atât de repede s-a terminat acest spectacol foarte emoţionat, cel puţin pentru noi, Fetele din Botoşani. Mulţumim tuturor pentru spriin şi mai ales publicului botoşănean şi celor care au venit din alte judeţe pentru că au venit şi din ţară. Publicul s-a simţit foarte bine la Botoşani. Mulţumim publicului că a avut încredere în noi şi au plătit bilet. E un mare lucru pentru artişti să aibă public plătitor de bilet. Ne dorim să continuăm acest spectacol şi anul viitor”, a spus la finalul spectacolul vizibil emoţionată Iustina Irimia.

VIDEO

VIDEO

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata