Deputat Pro România Mihaela Huncă: „Nu poți decide la partid ce steag pui pe un teritoriu românesc!”

1 673
Deputatul Pro România Mihaela Huncă a criticat cu fermitate faptul ca UDMR a votat ca steagurile si imnurile Ungariei si Tinutului Secuiesc sunt simbolurile maghiarilor din Romania. 
“Consider că acele hotărâri sunt NULE. Nu poti decide la partid ce steag pui pe un teritoriu romanesc! În cazul în care cei de la UDMR au uitat, le reamintesc că  mai exista totusi un stat român şi o singură lege fundamentală a ţării: Constituţia României. Eu cred că dacă citim articolul 12 lucrurile sunt clare:
Constitutia Romaniei Art. 12 – Simboluri naţionale
(1) Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
(2) Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
(3) Imnul naţional al României este “Deşteaptă-te române”.
(4) Stema ţării şi sigiliul statului sunt stabilite prin legi organice.
Noi cei de la Pro România vom lupta cu toate forțele pentru apărarea simbolurilor naționale!
Liderii maghiari profită de lipsa de demnitate a sefilor partidelor de guvernământ din ţară care, pentru a-si proteja puterea, fac cumetrie cu UDMR. Astfel, pentru a avea în continuare majoritatea parlamentară asigurată Liviu Dragnea e dispus sa vândă tot, inclusiv simboluri naţionale! E nevoie sa ne unim forțele toți românii pentru a nu mai permite astfel de lucruri, iar singura cale prin care putem face acest lucru este să ieşim masiv la vot”, a declarat Mihaela Huncă .
1 Comentariu
  1. un cetatean Spune

    Doamna Hunca poate a uitat ca aceste steaguri cu alte insemne flutura peste tot in zona amintita de dumneaei de de multi ani buni si nimeni na luat nici o atitudine ,bacsa ca dumneai era membru marcant al PSD ,dar de cand a s-a mutat la alt partid a observat aceste steaguri . Curios dar toti cei ce s-au perindat pe la guvernare au facut jocurile unui ONG transformat in formatiune politica mai bine zis UDMR, care stie sa-si joace cartea pe esichierul actual al politicei romanesti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata