parlamentare sus
achitei top

Situație deblocată în CL: Eltrans și Locativa au Consiliu de Administrație

0 220

Aleșii local au modificat hotărârea de numire a reprezentanţilor Consiliului Municipal în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la societăţile Eltrans, Locativa, Urban Serv şi Modern Calor. Întruniți în ședință extraordinară proiectul a fost votat cu 19 voturi pentru. Prezenți la ședință au fost 22 de aleși locali.

psd parl jos

Potrivit regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Municipal, votul a fost secret. S-au înregistrat 19 voturi „pentru”, unul „împotrivă” şi două „abţineri”. Astfel, în AGA de la Eltrans a fost votat consilierul liberal Marius Oroşanu, în locul consilierilor PSD Călin Bosovici şi Andreea Buiuc. În AGA de la Locativa a fost numit consilierul liberal Cătălin Boboc, ales local care îi înlocuieşte pe consilierii PSD Daniela Vicol şi Silvia Diaconu.  Consilierii PSD Gabriel Tanasă şi Laurenţiu Maftei au fost reconfirmaţi prin vot ca reprezentanţi ai Consiliului Municipali în AGA de la Modern Calor, iar Vasile Chiru şi Ioan Brânzei îşi vor desfăşura în continuare activitatea în AGA de la Urban Serv.

Prin înlocuirea consilierilor social democraţi din AGA de la Eltrans şi Locativa a fost deblocată activitatea Consiliilor de Administraţie ale celor două societăţi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata