Cătălin Flutur: Undă verde pentru buna administrare a piețelor și cimitirelor, precum și pentru punerea în circulație a noilor autobuze!

0 221

(CP) Undă verde pentru buna administrare a piețelor și cimitirelor, precum și pentru punerea în circulație a noilor autobuze!

Probleme importante ale orașului rezolvate repede și eficient! Asta ar fi, pe scurt, concluzia pentru modul în care s-a derulat ședința de consiliu municipal de astăzi. Au fost adoptate, cu votul majorității consilierilor, două hotărâri esențiale pentru rezolvarea rapidă și corectă a unor situații legate de funcționarea câtorva servicii extrem de importante pentru toți botoșănenii.
Prin proiectele pe care le-am înaintat consiliului și care au fost adoptate, am creat cadrul pentru buna administrare și funcționare a piețelor și cimitirelor în cadrul noului serviciu creat sau pentru punerea urgentă în funcțiune a noilor autobuze, care să înlocuiască actualele tramvaie, asigurând pentru cetățeni un transport în comun sigur și confortabil.
Salut modul constructiv în care consilierii PSD au abordat ședința de astăzi, esențial pentru rezolvarea eficientă a problemelor orașului.
Regret, în același timp, că această manieră responsabilă de manifestare în cadrul consiliului municipal – prin care se pun interesele comunității deasupra intereselor de partid – survine abia la sfârșitul actualului mandat, după patru ani în care am fost nevoit cel mai adesea să mă confrunt cu piedici gratuite, puse de o majoritate obtuză, al cărei singur obiectiv părea să fie acela ca ”în mandatul lui Flutur să nu se realizeze nimic în oraș”.
Nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar constat că schimbarea din abordarea PSD privind administrarea municipiului survine abia în momentul în care, prin excluderea din partid a doamnei Daniela Roșu, social-democrații au pierdut practic majoritatea absolută în consiliul local, nemaiputându-și impune discreționar punctele de vedere obstrucționiste.
Indiferent de motive, esențial este ca această manieră constructivă de acțiune în consiliul municipal să poată fi menținută până la sfârșitul actualului mandat, lăsând orașul și pe locuitorii săi să beneficieze într-adevăr de o administrare eficientă, să respire fără obstacole aerul firesc al dezvoltării, pe care am încercat să îl imprim întotdeauna în timpul mandatelor de primar.

 

Comunicat de presă primar Cătălin Flutur

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata