parlamentare sus
achitei top

Incendiu la casa unui primar din judet

0 616

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 au fost sesizaţi de un bărbat de 68 de ani cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale a izbucnit un incendiu care a cuprins mai mulţi baloţi de furaje. Cel care a sesizat producerea incediului a fost primarul comunei Vorona, Aurel Ștefan.
Cu ocazia cercetărilor poliţiştii au stabilit că incendiul a fost provocat de un tânăr de 21 de ani, angajat al familiei, care, pe fondul unor neînţelegeri avute cu soţia reclamantului, a dat foc unui balot de lucernă. Ulterior, focul s-a extins la întreg depozitul de furaje şi un grajd pentru animale.
În urma incendiului a ars cantitatea de 70 de tone de furaje şi grajdul pentru animale, acesta fiind lichidat de pompierii militari.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 35.000 de lei. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării măsurilor legale.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata