Doliu in familia senatorului Doina Federovici

0 341

Doliu în familia senatorului Doina Federovici, președintele PSD Botoșani. Cumnatul acesteia a trecut din lumea cu dor în cea fără dor.

Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Ceasul despărţirii a sosit, dragul meu cumnat. Ai lăsat în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Am sperat cu toții ne-am rugat pentru însănătoşirea ta, dar moartea a fost mai puternică şi ni te-a smuls dintre noi. Ai trecut într-o lume mai dreaptă şi mai bună, pe măsura sufletului tău mare.
Pentru mine ai fost omul care doar privind înspre mine îmi dădeai curaj, inspirație, sclipire și șansă. Da, există oameni care îți taie răsuflarea atunci când își întind brațele către tine. Sunt cei care nu-și cer îmbrățișările înapoi, cei care oferă și atât. Așa ai fost tu. Dragul meu cumnat, voi păstra întotdeauna în suflet amintirea bunătăţii, bucuriei de a trăi, și a corectitudinii tale . Ai fost unul dintre cei mai optimişti şi mai înţelegători oameni, iar decesul tau este cu atât mai dificil de acceptat. Recunoştinţă şi mulţumiri pentru tot ce ai făcut în cel mai discret mod posibil, cu mult tact și dăruire pentru mine. De acum te voi vedea doar prin fereastra amintirilor.
Binecuvântată să-ți fie odihna Veșnică. Fie ca sufletul tău plin de o bunatate infinită să-şi găsească pacea veşnică iar Parintele Ceresc să te odihnească în pace între cei bineplăcuți Lui. Nu te voi uita niciodata, dragul meu cumnat! Ma rog Bunului Dumnezeu să te aşeze într-un loc special, de unde să ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit şi preţuit!” , este mesajul senatorului Doina Federovici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata