Concurs de șah organizat de către Organizația Municipală PNL Botoșani

0 418

20 de botoșăneni, împătimiți ai șahului sau simpli amatori, și-au demonstrat măiestria în acest sport al minții în cadrul Concursului de șah organizat sâmbătă de către Organizația Municipală PNL Botoșani.
“Consider că, pentru iubitorii de șah, concursul de astăzi a reprezentat o provocare și o oportunitate de a fi față în față cu cei mai buni. Am ținut să marcăm Ziua Mondială a Șahului, fiind poate una dintre puținele ocazii când botoșănenii pasionați de acest sport al minții joacă într-un cadru organizat”, a declarat Viorel Iliuță, președintele Organizației Municipale  PNL Botoșani.
“Galeriei” s-au alăturat și președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică și deputatul Cristian Achiței. La activitatea de astăzi a fost prezent și primarul municipiului Botoșani, dl Cătălin Flutur, acesta implicându-se financiar, alături de Organizația Municipală PNL la premierea câștigătorilor Câștigătorii primelor trei locuri (doi concurenți cu același punctaj pe locul III) au primit diplome și premii în bani, iar ceilalți diplome de participare. Iată clasamentul:
1.Dincă Ovidiu(Dorohoi)- 6,5p;
2.Bulgaru Daniel(Botoșani)- 6p;
3. Andrieș Ionuţ(Botoșani)- 5p si Angelescu Gheorghe(Botoșani)5p.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata