Adolescenți dispăruți de acasă. Polițiștii roagă pe oricine deține informații să sune la 112

0 402

UPDATE Minorul a fost identificat în municipiul Dorohoi. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. De asemenea și minora a fost identificată în trenul Botoșani- București, fiind preluată de polițiști. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu.

știre actualizată 

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni, care astăzi, în jurul orei 7:00, a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la școală, însă până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

 

BEJUJȘCĂ MARIA SABINA are următoarele semnalmente: 1,50 m înălțime 45 de kg, păr lung, șaten închis, poartă aparat dentar.

 

simio cosma

La momentul plecării purta pantaloni și bluză de culoare neagră, adidași albi.

 

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca, care astăzi, în jurul orei 14:00, a părăsit domiciliul iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

 

Ailoaie Vlăduț Gabriel se deplasa cu o bicicletă de celulare gri și are următoarele semnalmente: 1,60 m înălțime 45 de kg, păr brunet ochi albaștri.

 

La momentul plecării purta pantaloni și hanorac de culoare neagră, tricou alb. De asemenea, purta un ghiozdan pe spate.

 

Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata