Ziua portilor deschise la IPJ de Ziua Politiei Romane

0 612

Astăzi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani şi-a deschis porţile, cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

Pentru această zi festivă, au fost pregătite laboratorul mobil, folosit de criminalişti pentru realizarea cercetării locului comiterii de infracţiuni, precum şi autospecialele aflate în dotarea poliţiştilor rutieri.

Copiii s-au întâlnit şi cu luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale, “pregătiţi de luptă”. “Mascaţii” le-au prezentat componentele echipamentului, armamentul din dotare şi muniţia aferentă, fiind asaltaţi, bineînţeles, de băieţii care au dorit să se pună pentru puţin timp în pielea unui luptător.

Cei mici au fost atraşi şi de căţeluşa Mara, prima căţeluşă ciobănesc german din istoria inspectoratului pentru prelucrare urme miros.

De asemenea, în sala de şedinţe a inspectoratului, a avut loc avansarea la termen a agenţilor şi ofiţerilor de poliţie, precum şi premierea poliţiştilor care au participat la competiţiile sportive organizate de Clubul Sportiv Dinamo cu această ocazie.

Totodată, au fost acordate diplome de merit poliţiştilor, în semn de apreciere deosebită pentru devotamentul pus în slujba cetăţenilor şi pentru contribuţia personală în dezvoltarea capacităţii operaţionale şi a prestigiului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata