Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști

0 127

La data de 6 ianaurie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmerie Botoșani au oraganizat o acțiune, în municipiul Botoșani, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, în zona lăcașurilor de cult, cu prilejul sărbătorii religioase a Botezului Domnului.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 40 de persoane, au fost controlate 17 autovehicule și au fost efectuate 6 testări cu apartul etilotest.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei și au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

Flămânzi

 

La data de 6 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 au organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 40 de persoane și au fost controlate 20 de autovehicule.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2.500 de lei, 3 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

 

 

Ștefănești

 

La data de 6 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere comise ca urmare a consumului de alcool.

 

 

În cadrula activităților desfășurate au fost legitimate 50 de persoane, au fost controlate 36 de autovehicule și au fost efectuate 13 testări cu aparatul etilotest.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.600 de lei, dintre care, o sancțiune a fost aplicată pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență 112.

 

 

Serviciul Rutier

 

La data de 6 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu polițiști ai celorlalte subunități de poliție rutieră, au organizat o acțiune, pe raza întrgului județ, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au ca principală cauză generatoare, nerespectarea regimului legal de viteză.

 

În cadrul activității desfășurate au fost aplicate 91 de sanțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, dintre care, 62 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale.

 

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

În cadrula activităților specifice desfășurate de polițiștii botoșăneni, pe raza întregului județ, în cursul zilei de 6 ianuarie 2022, au fost efectuate 38 de intervenții, majoritatea semnalate prin apel 112, în urma cărora au fost aplicate 233 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata