Vremea se răcește. Prognoza meteo pentru primele două săptămâni ale anului

0 315

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe regiuni pentru intervalul 1 – 14 ianuarie.

Vremea în BANAT

În prima săptămână, valorile termice se vor menține peste normele specifice începutului lunii ianuarie, cu medii ale maximelor de 9…12 grade și ale minimelor de 2…5 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendință de scădere până la valori apropiate de normele perioadei, cu medii regionale ale valorilor diurne în general de 0…3 grade și ale celor nocturne de -6…-2 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 4-10 ianuarie.

Vremea în CRIȘANA

Până spre finalul primei săptamâni, temperatura aerului se va menține la valori peste normele perioadei, cu medii ale maximelor de 8…12 grade și ale minimelor de 2…5 grade. Ulterior, temperatura aerului va avea tendință de scădere până la valori apropiate de norme, cu medii ale maximelor în general de 0…2 grade și ale minimelor de -6…-4 grade.

Vor fi precipitații, cu probabilitate mai mare în intervalul 4-10 ianuarie.

Vremea în MARAMUREȘ

Până spre finalul primei săptamâni, temperatura aerului se va menține la valori peste normele perioadei, cu medii ale maximelor de 7…9 grade și ale minimelor de 2…5 grade. Ulterior, temperatura aerului va avea tendință de scădere până la valori apropiate de norme, cu medii ale maximelor în general de -2…1 grad și ale minimelor de -8…-5 grade.

 

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 2-9 ianuarie.

 

Vremea în MOLDOVA

În prima jumătate a intervalului, valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldă pentru această perioadă, cu medii ale maximelor de 6…11 grade și ale minimelor de 0…5 grade. Ulterior, temperatura aerului va fi în scădere până la valori apropiate de norme, cu medii ale valorilor diurne în general de -4…1 grad și ale celor nocturne de -9…-5 grade.

 

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare îndeosebi în jurul zilelor de 7 și 8 ianuarie ianuarie.

 

Vremea în DOBROGEA

În prima săptămână, valorile termice se vor menține peste normele specifice începutului lunii ianuarie, cu medii ale maximelor de 9…13 grade și ale minimelor de 3…5 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendință de scădere până la valori apropiate de normele perioadei, cu medii regionale ale valorilor diurne în general de -1…3 grade și ale celor nocturne de -6…-2 grade.

 

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 7-11 ianuarie.

Vremea în TRANSILVANIA

În prima jumătate a intervalului, valorile termice vor fi în continuare peste cele specifice perioadei, cu medii ale maximelor de 6…9 grade și ale minimelor de -2…3 grade. Ulterior, temperatura aerului va fi în scădere până la valori apropiate de norme, cu medii ale valorilor diurne în general de -3…1 grad și ale celor nocturne de -10…-5 grade.

Vor fi precipitații, cu probabilitate mai mare în intervalul 4-11 ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 7…11 ianuarie.

Vremea în OLTENIA

Până spre mijlocul intervalului, valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldă pentru această perioadă, cu medii ale maximelor de 9…13 grade și ale minimelor de 0…4 grade. Ulterior, temperatura aerului va fi în scădere până la valori apropiate de norme, cu medii ale valorilor diurne în general de 0…4 grade și ale celor nocturne de -8…-4 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în perioada 7-11 ianuarie.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata