locale psd
locale sus

VIDEO : Zi de sarbatoare duminica la Hudesti : Traditii, folclor, cupluri premiate si lacrimi de fericire si dor

0 660

Zi de sărbătoare dumincă la Hudeşti la Zilele Comunei de unde nu au lipsit tradiţiile, muzica populară, premierea longevităţii în căsătorie, lacrimi de bucurie şi dor. Primăria şi Consiliul Local au organizat a patru ediţie a manifestării în parcul Frank şi a adunat sute de persoane. Debutul a aparţinut Fanfarei din Suharău şi Ansamblului folcloric „Hudeşteanca”. Primarul şi aleşii locali au premiat cuplurile de aur ale comunei, pe cei care au 50 de ani pe drumul vieţii în doi. Cu semnele trecerii anilor peste ei, cei care au ajuns la această vârstă împreună, au urcat pe scenă unde au primit felicitări, flori şi un mic sprijin financiar.
„Este a IV-a ediţie a Zilei comunei Hudeşti. Încă nu suntem aşa valoroşi ca să organizăm zilele comunei Hudeşti dar probabil că o să ajungem. Este o sărbătoare pentru comuna Hudeşti, avem artişti, bere, mici şi voie bună pentru toţi cei prezenţi. La început ne-a fost greu să facem Nunta de aur. Acum cinci ani am avut 249 de familii. Apoi am avut 20-21, anul acesta doar 15. Cu ajutorul Consiliului Local şi al sponsorilor, faci treabă iar dacă pui suflet în ceea ce faci, îţi iese”, a spus Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti.
VIDEO PRIMARUL VIOREL ATOMEI
După spectacolul oferit de Alexandru Brădaţan pe scenă au urcat invitaţi din Republica Moldova. VIDEO
Spectacolul a continuat cu orchestra Rapsozii Botoşanilor, Ansamblul Cordăreanca, Bianca Baltă, Panfil Roată, Dan Doboş, Igor Cuciuc şi Francesca.
VIDEO ALEXANDRU BRĂDĂŢAN
VIDEO ELENA MANDRESCU

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata