locale psd
locale sus

Final de meci : FCSB – FC Botosani 2 – 0

0 735

Final de meci : FCSB – FC Botosani 2 – 0
22:47 „Bizonul” nu s-a lipit nici acum la gol, chiar dacă a avut câteva oportunităţi de a înscrie de la intrarea pe teren. Teixeira i-a aşezat mingea în faţa porţii, dar Gnohere a sărit pe lângă minge şi scorul a rămas 2-0. La câteva minute distanţă, Man a lovit bara dintr-un şut la firul ierbii, iar zarurile par aruncate în această partidă.

22:39 FCSB a revenit în atac, după minutele în care nu a mai forţat şi a aşteptat trecerea minutelor până la o nouă victorie. Muşat a fost cel care a respins aiurea până la Gnohere, iar atacantul a reluat din prima cu piciorul stâng în braţele lui Cobrea.

22:31 O nouă fază rapidă, o nouă şansă pentru moldoveni pentru a reduce din diferenţă. Ciaccheri a fost lansat în adâncime de un coleg, i-a trecut mingea printre picioare lui Larie, dar şutul argentinianului din interiorul careului a fost foarte slab şi mingea a plutit peste poartă.
22:31 O nouă fază rapidă, o nouă şansă pentru moldoveni pentru a reduce din diferenţă. Ciaccheri a fost lansat în adâncime de un coleg, i-a trecut mingea printre picioare lui Larie, dar şutul argentinianului din interiorul careului a fost foarte slab şi mingea a plutit peste poartă.

22:28 Atacurile rapide ale moldovenilor surprind apărarea FCSB-ului. Serediuc a pornit cu mingea la piciorul de la jumătatea terenului, l-a întors pe toate feţele pe Larie, a centrat până la Mihai Roman, cel care nu a imprimat destulă forţă mingii, iar lovitura sa de cap a fost reţinută cu uşurinţă de Niţă.
22:23 Florinel Coman nu va debuta în această seară pentru FCSB. În locul lui Budescu a fost preferat Teixeira, iar după această mutare Dică şi-a epuizat schimbările.
22:21 Au apărut ocaziile, când am trecut de prima oră jucată pe Arena Naţională. Primii au fost moldovenii, care au ratat primul gol în partidă, după ce Bordeianu a şutat mult peste. La poarta cealaltă, Nedelcu a centrat în gura porţii, Tănase a tratat faza cu spatele, iar mingea a ajuns la Budescu, cel care a transformat de trei puncte în peluza din spatele porţii lui Cobrea.

22:16 Meciul nu este jucat, chiar dacă FCSB are un avantaj de două goluri. Moldovenii atacă foarte mult pe părţi, acolo unde Buş şi Roman şi-au depăşit adversarii aproape la fiecare fază, în timp ce gazdele au excelat la construcţia pe mijloc şi la recuperări, aşa cum a venit al doilea gol al lui Florin Tănase. În actual secund nu am avut nicio ocazie notabilă.

22:08 Unguruşan a scos mingea din piciorul lui Tănase, în mijlocul careului, sub privirile lui Gigi Becali şi Bogdan Planic, ultimul transfer al FCSB-ului. Ţinând cont de scorul de pe tabelă, se pare că fundaşul central se va bucura cu noii colegi de victorie la finalul partidei.
22:02 A început repriza secundă fără Denis Alibec pe teren. În locul său a fost introdus Gnohere, în condiţiile în care Alibec a avut o intrare dură asupra unui adversar, după ce a primit cartonaşul galben.
21:47 Pauză! FCSB – Botoşani 2-0.

21:41 GOOOOOL FCSB! Vicecampionii au reuşit golul doi, după o decizie foarte bună a lui Colţescu, o recuperare a lui Nedelcu şi un gol norocos al lui Tănase. Centralul a lăsat avantaj la o fază, omul venit de la Viitorul a pasat din prima până la Tănase, care a tras central la firul ierbii, Cobrea fiind învins printr-un şut parabil.

21:40 Schimbare greu de înţeles făcută de Dică. Antrenorul l-a scos pe Golofca înainte de pauză şi l-a băgat pe teren pe Man, deşi omul venit în această vară de la Botoşani nu a avut o evoluţie care să dezamăgească.

21:37 Sunt faze de ambele părţi în acest momente, iar după ce gazdele au cerut un penalty greu de acordat la Florin Tănase, Mihai Roman a urcat pe partea dreaptă, l-a întos pe Morais şi a şutat spre poartă, iar Momcilovic a respins în corner. Din faza fixă rezultată, Niţă a respins înapoi la Roman, acesta a schimbat partea, iar şutul din voleu al lui Buş s-a oprit în braţele lui Niţă.

21:31 Buş are poftă mare de joc şi ne aduce aminte de fotbalistul care era la Oţelul. Acesta s-a debarasat foarte uşor de Benzar, şi-a deschis unghiul, dar a tras previzibil la colţul scurt, iar Niţă a parat din nou.

21:27 Costel Enache a comandat faze de atac, iar elevii său s-au conformat imediat şi ţin FCSB în jumătatea adversă. Moldovenii au construit pe stânga, Buş i-a lăsat mai departe lui Muşat, care a centrat în faţa porţii, iar dintr-un carambol mingea a sărit în Niţă, ca mai apoi să fie respinsă de apărarea FCSB-ului.

21:20 Moldovenii au reacţionat imediat, după primirea golului şi au avut o ocazie uriaşă de a egala. Buş a fentat pe exterior, dar a ales interiorul, a pătruns şi a şutat puternic la colţul lung, iar Niţă a respins în partea stângă. Mingea a ajuns la Mihai Roman, care a fost imediat blocat de Morais, iar fotbalistul Botoşaniului a centrat doar în braţele lui Niţă.

21:18 GOOOOOOL FCSB! Ce gol înscrie Budescu! Cum Bălaşa nu se află de pe teren, calculele executantului loviturilor libere s-au simplificat. Budescu a pus mâna pe minge, a aşteptat fluierul lui Colţescu şi a trimis mingea din 25 de metri direct în vinclul porţii precum în meciul cu Viktoria Plzen, de pe Arena Naţională.

21:11 Ocazie FCSB! Execuţia lui Ovidiu Popescu, de la 30 de metri, a semănat puţin cu cele ale lui Lampard. Mijlocaşul a îndrăznit să şuteze de la distanţă pe jos, iar Cobrea a scos de lângă bar în corner.

21:07 Alibec a acuzat mici probleme la genunchiul drept în startul meciului, a fost nevoit să părăsească terenul, dar a reintrat după ce a primit acceptul lui Sebastian Colţescu.

21:00 A început partida dintre FCSB şi Botoşani şi o întrebare poate fi pusă: Unde sunt suporterii din meciul cu Sporting? Arena Naţională e din nou părăsită în Liga 1, doar câteva mii de fani fiind interesaţi de partida din această seară.

20:40 Rămas fără Fulop şi Moruţan, cei doi jucători U21 pe care se baza, Costel Enache a apelat la Marian Târşa, iar finanţatorul Cornel Şfaiţer e încrezător că tânărul fotbalist se va ridica la nivelul adversarilor: „Am mare încredere în Târşa, care azi debtuează în tricoul nostru”, a spus oficialul moldovean, în interviul acordat cu câteva minute înaintea meciului.

Că tot vorbim despre interviuri, trebuie să remarcăm că FCSB e singura echipă din Liga 1 care nu-şi trimite oficial la discuţiile de pe teren cu televiziunile. Motivul e, probabil, legat de problemele cu legea pe care le-a avut Mihai Stoica, cel care nu are voie să reprezinte vicecampioana în activităţi oficiale.

sursa prosport.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata