VIDEO Viceprimarul Toma: „Există o alianță la nivelul municipiului…Nu văd unde e trădarea…”

0 464

Absent la şedinţa de Consiliul Local convocată de primarul Cosmin Andrei şi prezent la cea a aleşilor liberali pentru stabilirea membrilor Consiliului de Administraţie de la Eltans, viceprimarul Liviu Toma susţine că va vota doar proiectele care sunt în sprijinul cetăţenilor.

Consilierul Pro-România a declarat că nu consideră că a trădat alianţa care există la nivel local cu PSD, atâta timp cât a anunţat că nu va vota propunerea făcută de primarul Cosmin Andrei.

„Există o alianță la nivelul municipiului pentru proiectele pentru cetățean. Dar atunci când eu consider anunț din timp că nu pot conta pe sprijinul meu. Atâta timp cât i-am anunțat nu văd unde e trădarea. Poate exista o trădare dacă eu le promiteam că vor avea votul meu, dar eu le-am spus să nu conteze pe votul meu. Puteam să le promitem și la votul secret să aibă o surpriză. Atunci da, eram de acord cu termenul de trădare.
Dacă voi constata că grupul PNL vor veni cu o hotărâre sau voi avea suspiciune că unii juriști le e frică să semneze cu siguranță dacă acel proiect îl voi considera ilegal nu voi vota”, a declarat Liviu Toma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata