VIDEO Vești bune date de ministrul Attila despre Spitalul de Boli Paliative: „În cursul lunii februarie putem să facem recepţia”

0 349

Lucrările la Spitalul de boli cronice și îngrijiri paliative din municipiul Botoșani vor fi recepționate de Compania Națională de Investiții (CNI) în luna februarie.

Anunțul a fost făcut de Cseke Attila, ministrul Dezvoltării care a explicat că şefa Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu, a vizitat investiţia realizată lângă Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe”. „Am trimis-o pe doamna director de la CNI să vadă exact cum stăm. Înţeleg că utilităţile sunt gata, sunt finalizate şi că în cursul lunii februarie putem să facem recepţia acestei lucrări. Eu cred că acesta este cel mai important, să găsim o soluţie, soluţia astăzi există, iar alţii, dumneavoastră, în primul rând mass media, veţi analiza cum a fost şi cum nu a fost, dar cred că cel mai important pentru toată lumea este că această investiţie se finalizează şi că putem să recepţionăm această lucrare”, a spus ministrul Cseke Attila.

Lucrările la această nouă unitate medicală trebuiau finalizate la finalul anului 2019. Valoarea totală a acestui proiect este de 15,6 milioane de lei, din fondurile Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin CNI. Prima solicitare pentru construcţia Spitalului municipal de boli cronice şi îngrijiri paleative din Botoşani a fost făcută de deputatul PSD Tamara Ciofu în 2014. Noul spital va purta numele academicianului Leon Dănăilă şi va avea subsol, parter și trei etaje, 140 de paturi, spațiu pentru investigații RMN. Lucrările sau fost efectuate de Victor Construct şi au demarat pe 20 noiembrie 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata