VIDEO Soluții pentru apă la Flămânzi: Program pentru mai multe comune și cămine sigilate; „Acest protest are un substrat politic”, „Vrem o soluție!”

0 530

O delegație a protestatarilor în frunte cu primarul Dan Oloeriu au purtat preț de jumătate de ora discuții cu președintele CJ Doina Federovici, vicepreședinții Dorin Birta şi Bogdan Dăscălescu, Romeo Obuf, șeful serviciului exploatare din cadrul societății Nova Apaserv și directorul adjunct, Cristina Panait.

După ce și-au spus of-ul flămânzenii au primit din partea autorităților promisiunea ca în viitorul apropiat se va găsi o soluție prin raționalizarea apei comunelor ce sunt racordate la țeava orașului Flămânzi astfel ca oamenii vor avea apa de două ori pe zi. Situația este cu atât mai grava pentru ca potrivit spuselor vicelui Birta când angajații Nova Apaserv opreau apa la unele comune pentru a ajunge la Flămânzi au fost situații când unele persoane au sărit chiar și la bătaie, astfel ca se va trece la sigilarea căminelor. În zile urmatoare vor avea din nou întâlniri atât cu reprezentanții CJ, ai Nova Apaserv dar și a UAT-urilor de pana la Flămânzi tocmai pentru a se găsi o soluție favorabila pentru toată lumea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata