Șoferii indisciplinați în trafic vânați de polițiști. Sancțiuni drastice în condițiile creșterii numărului de evenimente

0 538

 Polițiștii rutieri desfășoară, în aceste zile, mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru creștrerea gradului de disciplină în trafic. 

 

Dorim să atragem atenția tuturor participanților la trafic, atât conducători auto cât și pietoni, cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și a riscurilor la care se expun în momentul în care nu respectă aceste norme, iar cel mai mare risc este acela de a fi implicat sau de a fi victimă într-un accident rutier.

 

În primele 6 luni ale acestui an, pe drumurile din județ s-au produs 40 de accidente rutiere, în urma cărora au decedat 17 persoane. Principalele cauze de producere, în cazul accidentelor mortale, au fost abateri ale pietonilor, întoarcere neregulamentară și viteza excesivă.

 

Din păcate, cei care nu respectă regulile de circulație, conduc fără a poseda permis de conducere, sub influența alcoolului sau cu viteză excesivă, nu realizează că nu se expun doar pe ei pericolului, ci și pe cei din jurul lor, oameni nevinovați, care, întâmplător se află în proximitatea acestora.

 

Pentru a preveni astfel de evenimente, este datoria noastră să identificăm și să sancționăm pe cei care nu înțeleg să respecte aceste norme.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata