VIDEO Primarul Cosmin Andrei si alesii locali au depus juramantul 

0 463

Primarul Cosmin Andrei si consilierii locali, aleși pe 27 septembrie, au fost învestiți în cadrul unei festivități ce a avut loc în sala de la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani. Aleșii locali au depus jurământul de respectare a legilor țării. Ședința a fost condusă de decanul de vârstă Călin Bosovici și de cei mai tineri consilieri locali Mircea Andrei Magdalena și Gabriel Tănase. 

Cu mâna pe Biblie si Constitutia României, consilierii au depus ieri jurământul: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce sta în puterile si priceperea mea pentru binele locuitorilor din municipiului Botoșani. Așa să-mi ajute Dumnezeu.” Primarul Cosmin Andrei

urmează să-i convoace pe consilierii locali într-o ședință extraordinară pentru a stabili componența comisiilor de specialitate și alege viceprimarii municipiului. Cosmin Andrei va face echipă cu Bogdan Buhăianu și Liviu Toma.

PSD

1. Bogdan Buhăianu

2. Mircea Andrei Magdalena

3. Marian Murariu

4. Marius Buliga

5. Dana Lăzăruc

6. Mihail Gabriel Tanasă

7. Călin Bosovici

8. Daniela Trişcă Vicol

PNL

1. Cătălin Flutur

2. Marius Oroşanu

3. Eugen Ţurcanu

4. Cătălina Lupaşcu

5. Cătălin Boboc

6. Daniel Botezatu

7. Andrei Amos

USR – PLUS

1. Maricel Gheorghiţă

2. Raluca Curelariu

PRO România

1. Liviu Toma.

În următoarea ședință de CL vor fi validați și cei cinci supleanți: Marius Rogojinschi, Petru Taielup şi Silvia Diaconu (PSD), respectiv Maricel Maxim şi Ada Macovei (PNL).

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata