VIDEO Nicio oferta la licitatia pentru reabilitarea caii de rulare la tramvaie

0 402

Nicio ofertă nu a fost depusă la licitația organizată de municipalitate pentru lucrările de reabilitare a infrastructurii de circulație a tramvaielor.

Primarul municipiului Cosmin Andrei a declarat că deși au fost operatori economici pentru cele două loturi, respectiv pe linia 101 și linia 102, care au solicitat clarificări nu au depus niciunul ofertă la licitație. Pentru lotul pentru linia 101 au fost șapte operatori care s-au înscris iar pe el doilea șase operatori economici. „În urma finalizării procedurilor de selecție a operatorilor economici nu a fost depusă nicio ofertă pentru această licitație”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Aceasta este a doua licitație organizată de municipalitate pentru aceste lucrări de reabilitare. ”

„Consider că motivul pentru care nu am primit oferte pentru reabilitarea infrastructurii îl reprezintă indexarea și mărirea prețurilor materialelor de construcții, în special la oțel, pentru că avem cantități foarte mari care presupun achiziția de oțel pentru această reabilitare, unde prețurile s-au mărit față de valoarea estimată pe care am trecut-o în devizul general cu procente între 42 și 57%”, a completat primarul Cosmin Andrei.

În această situație operatorii economici care s-au arătat interesaţi de aceste contracte vor fi invitaţi la o negociere directă. „Să vedem dacă putem determina un câştigător în urma acestei proceduri la care vom apela, repet, conform legii”, a precizat edilul municipiului.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata