parlamentare sus
achitei top

VIDEO Iustina Irimia – cântec nou într-o zi specială

0 448

Iustina Irimia obișnuiește de câțiva ani încoace să spună povești autentice prin cântecele sale și le lansează în momente cheie ale vieții ei. Dacă pe 1 iunie, la ziua de naștere, a lansat un cântec despre Viața omului, acum a venit în fața celor care o ascultă cu un cântec de nuntă, despre frumusețea nășitului și a măririi familiei, chiar în ziua în care alături de soțul ei au devenit părinții spirituali pentru doi prieteni apropiați, Ștefana și Stelian Gheorghiasa. 

„Dragii mei, cunoașteți faptul că îmi cânt sufletul. Bine-i neamul să-l sporești a venit firesc în repertoriul meu, întrucât, în ultimii ani viața noastră de familie este colorată de prezența multor oameni dragi și frumoși: fini de botez, fini de cununie, cumetri. Acest cântec este o mărturie a faptului că prin taina botezului și cea a cununiei, Hristos ne vrea împreună, prieteni la bine și la rău, în bucurii și-n supărări.”  a spus Iustina Irimia.

Ideea, conceptul, regia și interpretarea cântecului aparțin Iustinei, însă materialul a avut nevoie de o echipă talentată pentru a putea fi finalizat: muzica și orchestrația sunt semnate de Răzvan Mitoceanu, textul îi aparține lui Mihai Pascar, inginer de sunet – Didi Iachim, videoclipul a fost realizat de Alin Ursulean, în curtea Complexului Muzeal Botoșani, cu bunăvoința domnului Gheorghe Iavorenciuc și în Biserica „Sf. Vasile” din Botoșani, cu binecuvântarea pr. Petru Chirvase. În videoclip apar dansatori ai Ansamblului „Doina Costeștilor”, colega Iustinei din grupul Fetele din Botoșani, Lorena Dupu, alături de soțul ei, în calitate de nași, mirii sunt interpretați chiar de tinerii cununați pe 30 august, lângă care s-au adunat și alți membri dragi din familie.

Bine-i neamul să-l sporești!, spune Iustina, iar noi vă invităm să o ascultați.

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata