VIDEO Doina Federovici la învestirea lui Cosmin Andrei : „Îl asigur pe Cosmin și pe întreaga lui echipă și Consiliul Local de tot sprijinul și colaborarea mea”

0 160

La ședința de învestire a primarului Cosmin Andrei și a depunerii jurământului de aleșii locali a fost prezentă și Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

Sunt astăzi aici alături de colegul meu Cosmin Andrei la acest moment important pentru municipiul Botoșani care începe o nouă etapă, a unei administrații formate din oameni tineri, competenți, cu experiență în administrația publică, care știu de mâine ce trebuie să facă pentru a schimba în bine viața botoșănenilor și a orașului reședință de județ. Îl asigur pe Cosmin și pe întreaga lui echipă și Consiliul Local de tot sprijinul și colaborarea mea pentru a pune în aplicare toate programele și măsurile pe care primarul ales al municipiului Botoșani le-a prezentat botoșănenilor în ultima perioadă. Felicitări Cosmin și întregii tale echipe pentru efortul depus în toată această perioadă și pentru determinarea de a merge în fiecare cartier și stradă din Botoșani pentru a te întâlni cu oamenii și a le spune sincer ce se poate face pentru fiecare dintre zonele în care locuiesc.

Așa trebuie să faci și de acum încolo în tot mandatul tău de 4 ani, să fii mereu între oameni, cu ei și să reprezinți vocea lor la nivelul Primăriei Botoșani.

Cred că botoșănenii s-au săturat de lupte politice și certuri pe tot felul de orgolii și a venit timpul să punem oamenii pe primul loc, oamenii din municipiul și județul Botoșani, înainte de orice alte interese politice sau personale.

Cosmin și toți consilierii locali vă asigur de pe acum de tot suportul meu și de toată deschiderea pentru a rezolva împreună problemele botoșănenilor pentru a le asigura infrastructura de drumuri și utilități, pentru a le oferi condiții bune în unitățile sanitare și tot ce au nevoie copiii noștri în grădinițe și școli, pentru a aduce fonduri europene în Botoșani și pentru a dezvolta cu adevărat acest oraș…

Avem motoarele încălzite și așteptăm cu toții să ne apucăm de treabă. Suntem pregătiți să intrăm în activitate cu sentimentul și credința fermă că botoșănenii merită să aibă parte de siguranța unui trai mai bun.

Vreau să vă spun că PSD reprezintă singura alternativă la actuala guvernare! Și în continuare PSD își va intensifica eforturile să vină cu soluții concrete, reale, să facă politică pentru cetățeni, atât la nivelul administrației locale, dar și la nivel Parlamentar și Guvernamental, dacă va câștiga alegerile din decembrie!…

Așa cum PSD a obținut un scor bun la alegerile locale în județul Botoșani și a recâștigat încrederea oamenilor, la fel PSD va da tot ce are prin aleșii locali, prin reprezentanții din Parlament sau Guvern pentru a oferi siguranța unui trai mai bun pentru fiecare botoșănean.

…. Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat onoarea să fiu astăzi aici alături de fiecare dintre dumneavoastră și vă urez succes și putere de muncă tuturor consilierilor locali și membrilor echipei lui Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata