USR Botoşani a declanşat campania internă pentru stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale

0 665

USR Botoşani a declanşat campania internă pentru stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale din 2020. În urma dezbaterilor interne, până la sfârşitul lunii februarie, USR îşi va stabili prin votul tuturor membrilor filialei locale candidatul pentru funcţia de Primar al municipiului Botoşani şi a listei de consilieri locali şi respectiv prin votul membrilor la conferinţa judeţeană, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani şi a listei de consilieri judeţeni. „Urmează două cicluri de dezbateri. O dată vom avea pe 2 februarie prezentarea candidaților, atât la CL cât și la CJ. Pe data de 9 februarie vom avea un rând de dezbateri și un sistem de speed-dating prin care candidații vor sta fiecare la câte o masă iar membrii vor avea ocazia să pună întrebări direct, pe viziunea și intențiile lor”, a declarat Andrei Drancă, președintele USR Botoșani. În ceea ce privește faptul ca este angajat la cabinetul unui executor judecătoresc Graur a spus ca este un avantaj, fiind un om care respecta dar și aplica legea. „Atât timp cât respecți legea și îți faci treaba așa cum prevede legea, eu cred că este un lucru în plus pentru politica botoșăneană. La capitolul imagine, cu atât mai bine pentru că, dacă știți meseria de executor judecătoresc sau de jurist în general, și la avocați și la procurori, legea este dură într-adevăr și nu este totdeauna pe placul tuturor părților. De aceea există și stânga și dreapta. Atât timp cât îți faci treaba și respecți legea, nu cred că trebuie să-ți faci probleme în acest sens. Legea există și ar trebui și aplicată”, a spus Gelu Graur.

 

Candidaţi pentru postul de Primar al municipiului Botoşani

– Marcel Gheorghiţă

Membru fondator USR Botoşani, familist convins şi pescar pasionat, inginer energetician in mediul privat, cu un masterat în Inginerie Electrică – Energetică Industrială, a manageriat numeroase proiecte din domeniu.

– Gelu Graur

Cunoscut artist şi pasionat motociclist, consilier juridic în mediul privat, fost ofiţer al Poliţiei Române, specialist antidrog, fost lider al contingentului român de poliție din cadrul misiunii ONU în Congo.

 

Candidaţi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani

– Andrei Drancă

Inginer geodez, de 10 ani administrator al propriei firme de lucrări de cadastru şi topografie, a coordonat şi lucrat în judeţele Botoşani şi Iaşi numeroase proiecte edilitare, pasionat de motorsport.

– Ady Hobjilă

Absolvent al facultăţii de matematică, a lucrat numai in mediul privat, de 12 ani administrator al propriei firme după ce a plecat dintr-un post de manager IT de la o cunoscută multinaţională.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata