O noua locatie pentru nunti si evenimente la iesirea din municipiul Botosani

0 1.592

O nouă locaţie pentru evenimente va fi deschisă în municipiul Botoşani. Un investitor va construi o locaţie cu patru săli pentru evenimente. Locaţia acesteia este vis-a-vis de pădurea Rediu, acolo unde se află un astfel de complex.

Marian Murariu, viceprimarul municipiului, a precizat că la această dată se află în dezbatere publică documentaţia de construire sală de evenimente, acces carosabil, parcaje și imprejmuire teren.
„Un investitor care este şi proprietarul cabanei Rediu a achiziţionat o suprafaţă mare de teren vis-a-vis de cabană. Această bucată de teren este parţial în intravilan, şi pe această porţiune intenţionează să facă un complex cu patru săli de nunţi şi alte evenimente şi locurile de parcare aferente. Dacă în perioada de dezbatere publică nu vor fi înregistate petiţii şi sesizări la primărie probabil va intra pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliul Local”, a declarat Marian Murariu.
Pentru că accesul dinspre Ştefăneşti în municipiul şi invers să nu fie perturbat şi ca accesul în cele două locaţii să fie unul facil în proiect este prins şi un sens giratoriu.       Singura problemă este să avem grijă ca circulaţia în zona respectivă să fie foarte bine fluidizată. În momentul în care va mai apărea pe lângă sălile de nunţi existente vis-a-vis alte patru săli cu o capacitate de peste 1.500 de persoane, se va genera un trafic foarte mare în zona respectivă. Atunci trebuie să luăm măsuri pentru a nu bloca intrarea în municipiul Botoşani dinspre Ştefăneşti. Probabil va apărea un sens giratoriu la intersecţia respectivă, care va trebui făcut astfel încât să nu blocheze traficul acolo. Cel mai probabil în sens vor fi două benzi astfel încât pe o bandă fie accesul în respectivele locaţii iar pe cealaltă bandă să se poată circula normal către Ştefăneşti respectiv către municipiul Botoşani”, a adăugat viceprimarul municipiului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata