Aldet

UPDATE În plină pandemie de coronavirus, Ministrul Sănătății și-a dat demisia

0 198

Ministrul Sănătății din cabinetul Orban, Victor Costache, și-a dat demisia în această dimineață, în plină epidemie de coronavirus. Din primele informații, Nelu Tătaru, secretar de stat în cadrul Ministerului, ar urma să devină ministru interimar. Premierul Ludovic Orban a declarat că regretă demisia ministrului Sănătății.

UPDATE

„Nelu Tătaru face parte din echipa Ministerului Sănătății. A fost, este și va fi în prima linie a luptei cu coronavirusul”, a spus șeful Guvernului.

Premierul a precizat că Victor Costache și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Sănătățîi, din motive personale și profesionale.

„Am luat act de această demisie și îi voi transmite președintelui României Klaus Iohannis pentru a putea să se emită decretuld e revocare. Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din Guvernul pe care îl conduc. Am făcut echipă și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înțeleg și îi mulțumesc pentru bună colaborare”, a mai spus Or ban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata