Un preot şi profesor de religie din Botoşani, acuzat de părinţii unui elev că le-ar fi bătut copilul

0 1.139

Părinţii unui elev de 11 ani din Botoşani susţin că zilele trecute fiul lor a ajuns acasă bătut, cu răni la cap, şi că alţi părinţi le-ar fi povestit că băiatul ar fi fost bătut la ora de Religie, de către profesor.Mama copilului a povestit pentru Ştirile Pro Tv că băiatul a fost adus acasă de un vecin, după ce a fost găsit plin de sânge pe marginea drumului. Femeia a mai spus că mai apoi mai mulţi părinţi i-au povestit că profesorul de religie, care este şi preot, l-ar fi bătut pe copil.

Elevul a fost dus la spital, i s-au făcut analize şi a fost mai apoi internat pentru investigaţii.

Mama copilului susţine că nu ştie din ce motiv l-ar fi putut agresa preotul pe fiul ei.„Au venit colegii de la scoala si cu parintii si mi-au spus ca l-a prins si l-a izbit cu capul de perete, l-a prins de urechi si il tinea in sus si il izbea cu capul de perete”, a povestit femeia, potrivit sursei citate.

Intrebata daca in trecut a avut probleme cu preotul, mama elevului a raspuns negativ: „Niciodata. Nici macar nu il cunosc”.

Aceasta a mai povestit ca baiatul a fost adus acasa de un vecin care l-a gasit pe marginea drumului, plin de sange. Acum elevul este internat pentru mai multe investigatii.

Poliţia a deschis o anchetă, mai arată Ştirile Pro Tv.  Incidentul a avut loc la scoala Cristinești. O anchetă a fost deschisă și la nivelul unității școlare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata