Un polițist s-a sinucis lângă mormântul fiicei sale la Vlăsinești. Procurorii au deschis o anchetă

0 2.617

Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate sub sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.” au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

Polițistul, ce era șef de post la Stăuceni , nu a mers la cimitirul din Vlăsinești întâmplător, acolo fiind înmormântată fiica sa. Probabil împietrit de durere, pe fiica sa chemând-o Andreea, politistul a decis să își pună capăt zilelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata