Un nou mandat de director la Spitalul Socola pentru doctorul botoșănean Gabriel Oprișanu

0 685

În cursul săptămânii trecute la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iasi a avut loc sustinerea publica a proiectului de management, etapa din cadrul concursului pentru ocuparea functiei de manager, organizat de Consiliul de Administratie al Institutului de Psihiatrie „Socola” Iasi.

 

In etapa de evaluare, singurul candidat pentru ocuparea functiei a fost dr. Gabriel Oprisanu, cel care a fost manager și pana acum.

Astfel, in fata publicului si a comisiei de evaluare, dr. Gabriel Oprisanu a prezentat un proiect de management, privind performanta clinica si financiara a activitatilor Institutului de Psihiatrie.

„Ca orice concurs, a fost generator de mari emotii, dar vorbim despre emotii pozitive, in final, mai ales cand se termina prezentarea. Eu cred ca in primul mandat am realizat lucruri importante pentru Institut si discutam de modificari substantiale. Vorbim astfel despre un laborator de analize aproape noi, despre investigatii de inalta performanta, computer- tomograf, radiografii si modificari in calitatea conditiilor hoteliere. Provocarile sunt si mai mari pentru al doilea mandat, daca il voi obtine. In primul rand, vom incerca finalizarea proiectelor europene pe care le-am inceput, realizarea „Satului Alzeihmer” de la Barnova, reabilitarea ambulatoriului si, cel mai important proiect, cladirea cu 250 de paturi prin Compania Nationala de Investitii, care va fi proiectata in urmatorul mandat, pentru a asigura conditii la standarde europene pentru toti pacientii care trec pragul Institutului de Psihiatrie «Socola din Iasi»”, precizeaza dr. Gabriel Oprisanu, citat de bzi.ro.

Eventuale contestatii se pot depune pana pe 10 decembrie, solutionarea acestora avand loc pe data de 12 decembrie. Totodata, afisarea rezultatelor finale este programata tot pe data de 12 decembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata