Un nou bloc va fi construit in zona Stadionului Municipal

0 1.046

Un nou bloc va fi construit în municipiul Botoşani, pe Calea Naţională în zona Stadionului Municipal. Până în 2006 a funcţionat o benzinărie iar investiţia va fi făcută de societatea Domeniul Mihai Eminescu, aparţinând investitorilor de la Formens. Joi viceprimarul Marian Murariu a semnat autorizaţia de demolare a construcţiei existente pe acel teren.

„Lucrările de demolare se vor face într-un timp cât mai scurt şi se urmăreşte să nu se producă mizerie în zonă. La ieşirea din şantier, roţile maşinilor vor fi spălate. Se va face o groapă din beton special cu apă şi maşinile vor trece cu roţile prin apa respectivă şi se vor curăţa ca să nu ducă mizerie pe stradă. Totul se va desfăşura într-un mod cât se poate de civilizat”, a declarat Marian Murariu. Investitorul avansează cu proiectul pentru construcţia blocului, care urmează să fie supus atenţiei şi aprobării Consiliului Local.

Blocul va avea două scări, demisol cu parcări, parter cu spaţii comerciale şi opt etaje. În total vor fi 70 de apartamente, patru penthouse (apartament de lux, cu o suprafaţă generoasă ce ocupă ultimul etaj al unei clădiri) şi 700 de metri pătraţi de spaţii comerciale. Terenul are 2.765 de metri pătraţi iar în jurul blocului va fi amenajată şi o zonă de spaţii verzi pe 340 de metri pătraţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata