Un bărbat din comuna Santa Mare a încercat să păcălească polițiștii de frontieră – Nu i-a mers și s-a ales cu dosar penal

0 223

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Românești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în România, fără a avea acest drept.

 

 

În data de 06 februarie a.c., în jurul orei 14.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Românești – ITPF Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Berza – Santa Mare, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, cetățean român.

Bărbatul a prezentat pentru control o fotocopie uzată a unui permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie, declarând că nu îl are originalul asupra sa.

Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au stabilit că bărbatul nu figurează ca având drept de conducere valabil pe teritoriul României, iar datele din fotocopia prezentată aparțin unui cetățean britanic, fiind modificate datele personale și fotografia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care s

e impun.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata