„Ulitele din municipiul Botosani” : Primaria reabiliteaza doua strazi

0 664

În şedinţa de Consiliul Local de săptămâna trecută unul dintre subiectele care au stârnit discuţii între viceprimarul Cosmin Andrei şi primarul Cătălin Flutur a fost asflatarea străzilor. Modul în care unele străzi din municipiu a fost catalogat de viceprimar ca „uliţele din Botoşani”.
„La primărie vin oameni care numai nu au furci şi coase nemulţumiţi care vin să ne critice că nu am reuşit să asfaltăm, repet uliţele din municipiul Botoşani. Ştiţi foarte bine străzile pe care le-am discutat de atâtea ori, pe care noi membrii grupului PSD, le-am bugetat şi pentru care nu s-a întâmplat nimic”, a spus Cosmin Andrei.
În replică Cătălin Flutur a arătat că nu poate să uite că în mandatul primarului Ovidiu Portariuc s-a asfaltat doar jumătate din strada Maramureş. „Nu pot să uit că în fix patru ani de altfel de guvernare la nivel de municipiul Botoşani din aceste uliţe pe care le invocaţi acuma şi că vin oamenii cu coasa, veneau tot timpul, s-a făcut doar o jumătate de uliţă, jumătate din str. Maramureş, în timp ce în perioada 2004 – 2012 au transformat multe din uliţele acestea în drumuri modernizate. În patru ani de zile cât aţi avut pâinea şi cuţitul dar şi coasa aţi ştiut la cine vreţi să cosiţi în curte, aţi făcut o jumătate de drum”, a spus Cătălin Flutur. În acelaşi timp edilul a anunţat semnarea contractelor pentru două străzi iar
în această săptămâna se va semna şi pentru strada Drumul Tătarilor. „Am semnat contractele pentru strada Ana Ipătescu unde locuiește d-na consilier Buiuc. Am zis că tot tac, dar sunt chiar culmea. Deci strada asta se face pentru că stă doamna consilier Buiuc, nu era prioritate. Și strada Dimitrie Bolintineanu și acolo stă cineva. Dacă tot crapă rânza în PNL-iști măcar să știm de ce facem lucrurile astea”, a spus edilul, ca şi replică la postarea consilierului Andreea Buiuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata