Titularizare 2020: Oficialii Inspectoratul Școlar au stabilit centrul pentru depunerea înscrierilor

0 301

În urma promulgării de către președintele României a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului de învățământ, a fost aprobat prin ordin de ministru și transmis spre publicare în Monitorul Oficial, Calendarul mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021.

La nivelul județului Botoșani, candidații la concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar își vor depune dosarele în perioada 9-16 iulie 2020, la Centrul de înscriere de la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8-16.

Proba scrisă din cadrul concursului de titularizare va avea loc în data de 29 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în data de 11 august vor fi afișate rezultatele finale.

Calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar este disponibil pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata