parlamentare sus
achitei top

Tinerii care au bătut un bătrân într-un pasaj din Braşov, trimişi în judecată

0 555

Cei doi agresori care au bătut un bărbat de 66 de ani, cu pumnii şi picioarele, pe scările unui pasaj din Braşov, au fost deferiţi justiţiei de procurori, în stare de arest preventiv, pentru tentativă la omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

psd parl jos

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au finalizat dosarul în care au fost cercetaţi agresorii lui Dumitru Neculai. Astfel, anchetatorii i-au deferit justiţiei pe Adrian Ceplinsche din Botoşani şi Mircea Mihai Constantin, cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni, cea mai gravă fiind tentativă la omor.

Cei doi tineri sunt acuzaţi că, pe 31 martie, l-au bătut pe bărbatul de 66 de ani, cu pumnii şi picioarele, pe scările unui pasaj din Braşov.

”În ceea ce priveşte dosarul instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, vizând pe inculpaţii Ceplinsche Adrian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port fără drept de obiecte periculoase şi Mircea Mihai Constantin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, privind faptul că, în noaptea de 30/31.03.2018, în pasajul Rainbow din municipiul Braşov, l-au agresat pe Dumitru Neculai, prevăzând posibilitatea suprimării vieţii acestuia, pe care nu au urmărit-o dar au acceptat-o, procurorii au finalizat cauza penală privindu-i pe cei doi inculpaţi, fiind sesizată, prin rechizitoriu, instanţa de judecată competentă, Tribunalul Braşov. Inculpaţii se află în stare de arest preventiv, din data de 1 aprilie 2018”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Adrian Aldea, procuror şef Secţia Urmărire Penală, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi purtător de cuvânt al instituţiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata