Tineri depistați de polițiști având asupra lor droguri

0 175

La data de 9 ianuarie 2024, în jurul orei 20:30 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit în trafic, pe strada Primăverii, un autoturism, în interiorul căruia se afla, în calitate de pasager, pe bancheta din spate, un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoșani.

 

În urma controlului efectuat, sub preșul de lângă bancheta din spate a fost descoperită o folie în care se afla o substanță,cristalizată, susceptibilă a fi drog.

 

Tânărul a fost condus la sediul poliției pentru stabilirea întregii situații de fapt, cercetările fiind preluate de către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate.

 

 

 

 

La data de 9 ianaurie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Ordine Publică au oprit pentru control, pe strada Primăverii, un autoturism în care se aflau trei tineri.

 

În urma controlului corporal efectuat, asupra unui tânăr de 18 ani, din comuna Stăuceni, a fost identificată o substanță cristalizată, susceptibilă a fi drog.

 

Cei trei au fost conduși la sediul poliției pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele, cercetările fiind preluate de către Serviciul de Combatere a Criminalități

i Organizate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata