Bărbat rănit într-un incendiu la un atelier pe strada Pod de Piatră

0 186

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a suferit arsuri, în urma unui incendiu produs într-un atelier de reparații. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, pe strada Pod de Piatră din municipiul Botoșani.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din apropierea unei sobe, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga încăpere. Bărbatul era ieșit singur din interior, fiind preluat de echipajul SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce acesta a încercat să aprindă focul cu motorină.

Pentru evitarea unor astfel de evenimente vă recomandăm să nu aprindeți focul cu benzină, gaz sau motorină! Vă puneți viața în pericol, dar și lucrurile pentru care ați muncit de-a lungul timpului.

Benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite niciodată pentru aprinderea focului în sobă. Acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii.

Aveți grijă să nu folosiți alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata