locale psd
locale sus

Tanara ce si-a omorat bebelusul a fost retinuta

0 615

Tânără de 21 de ani ce şi-a aruncat bebeluşul într-un canal de lângă poligonul ACR a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca azi șa fie pusă sub acuzația de omor.

B.G. a născut pe 13 septembrie în Maternitatea din Botoşani un băieţel de 3.250 de grame. Aceasta a ascuns sarcina. A plecat din Maternitate după patru zile de la naştere cu bebeluşul cu un taxi, a cerut să fie dusă la adresa în care locuia în gazdă, unde a lăsat un bagaj. În acest timp copilul a fost lăsat în maşină cu taximetristul. Revenită aceasta a cerut să fie dusă în zona cimitirului Pacea, unde seara a decis să ia viaţa nou născutului pe care l-a aruncat într-o sacoşă în canalul din zona poligonului ACR.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări cu privire descoperirea, în data de 26.09.2017, a cadavrului unui nou-născut.  În urma cercetărilor iniţiale a rezultat că suspecta B.G. a născut, la data de 13.09.2017, în Maternitatea Botoşani, un copil de sex masculin cu greutatea de 3250 g, viabil, iar la data de 17.09.2017 au fost externaţi. În aceeaşi zi suspecta a decis să suprime viaţa copilului, fapt pentru care l-a introdus într-o sacoşă din plastic, apoi în una din material textil, pe care a aruncat-o într-un canal colector din zona poligonului ACR Botoşani.

Autoarea este cercetată în calitate de suspectă pentru săvârşirea infracţiunilor de omor .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata