Tânăr reținut pentru șantaj

0 79

La data de 15 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele uni tânăr, de 18 ani, din orașul Darabani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de șantaj, lovire sau alte violențe și act sexual cu minor.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada decembrie 2022-martie 2023, acesta ar fi constrâns o tânără, să nu încheie relația de prietenie cu el, șantajând-o cu imagini compromițătoare realizate în timpul relațiilor intime, pe care cei doi le-ar fi avut.

 

De asemenea, în același context, tânărul ar fi agresat-o fizic.

 

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Atenție!

Dacă sunteți amenințat cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromițătoare, care poate aduce atingere onoarei, demnității sau reputației, nu ezitați să sesizați organele de poliție. Această faptă este infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani.

 

Sub incidența șantajului intră toate formele de constrângere care au ca rezultat determinarea unei persoane, să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, săvârșite în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine sau pe

ntru altul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata