parlamentare sus
achitei top

Tanar din Botosani arestat in Brasov dupa ce a batut un barbat pana la un pas de moarte – VIDEO –

0 621

Un bărbat din Braşov a fost bătut până la un pas de moarte de doi tineri. Unul dintre agresori are 18 ani şi este din Botoşani. Momentul agresiunii a fost surpins de o cameră video. Evenimentul a avut loc într-un pasaj sâmbătă dimineaţă în jurul orei 2.30.
Imagini sălbatice au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în pasajul Hidromecanica din Braşov.Pe imagini apare un bătrân care fuge de doi tineri, sperând să se adăpostească în pasaj.Aceştia îl ajung din urmă şi ce urmează este absolut şocant. Cei doi încep să îl lovească cu pumnii şi picioarele cu o sălbăticie ieşită din comun, cu intenţia clară de a-l ucide.

psd parl jos

Chiar şi după ce bătrânul cade fără suflare pe scări, el continuă să fie lovit cu piciorul în cap şi în gât, fiind călcat efectiv pe cap de unul dintre tineri.

Poliţia confirmă halucinantul eveniment şi precizează că cei doi au fost reţinuţi deja cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.Bătrânul este în comă, la spital, în stare critică.

Potrivit unor surse, agresiunea a avut loc, ieri, în jurul orei 02.40, In pasajul Rainbow din municipiul Brasov, Intrarea dinspre B dul Victoriei(trecere catre str. M. Kogalniceanu).

Doi tineri, unul de 18 ani, din judetul Botosani, iar celalat de 23 ani, din judetul Buzau au agresat un barbat de 66 ani din judetul Vrancea. Cei trei ar fi intrat in conflict din cauza unei sume de bani, pe are cei doi i-ar fi cerut-o bătrânului.

Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Au fost retinuti de catre politisti, pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile.

Ei sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

VIDEO

sursa : obervatortv.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata