parlamentare sus
achitei top

Succes pentru un tanar botosanean la „Romanii au talent” – VIDEO –

0 733

Un botoşănean a reuşit să impresioneze juraţii emisiunii „Românii au talent” de la ProTV. Mălin Ştefan Vacariu a reuşit să obţină patru de DA de la Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu şi Andi Moisescu.

psd parl jos

Deşi viața l-a pus la încercări grele, Mălin Ştefan Vacariu şi-a dus visul mai departe şi s-a refugiat in muzică. Momentul său artistic a emoționat publicul şi jurații până la lacrimi.

Mălin-Ştefan Vacariu are doar 18 ani şi a demonstrat că orice om își poate învinge limitele. Învață foarte bine, își dorește să urmeze două facultăți, este extrem de activ în societate, compune poezii și, mai mult, și-a făcut propria trupă, el fiind chiar bateristul și șeful band-ului. Cântă rock și semnează versurile și muzica unor piese de hip-hop pe care le interpretează și este cunoscut în lumea artistică locală din Botoșani.

Puţini ştiu însă, că în spatele ochelarilor, a zâmbetului, a tobelor şi a optimismului se află un adolescent care se chinuie să ghicească culorile în care este zugrăvită lumea. Puţini îşi dau seama că Mălin, bateristul fantastic care scrie istorie în rockul underground contemporan la Botoşani, se luptă cu umbra şi cu ceţurile. Practic, Mălin Vacariu este aproape nevăzător. Ochelarii cu lentile speciale nu-l fac să vadă cu mai mult de 5%.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata