parlamentare sus
achitei top

Elisa Maxim din Tudora, câştigătoarea din Moldova la „Ie, Românie” – VIDEO –

0 6.427

Ozana Barabancea și Gelu Voicu au avut misiunea ca  ediția de vineri seară a emisiunii “Ie, Românie” să descopere alături de Mircea Radu, prezentatorul show-ului, cele mai frumoase fete și cei mai talentați localnici din Moldova. Cele șase finaliste au fost jurizate de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, veniți special de la București.
“Fetele pe care le-am găsit sunt calde, timide, delicate. Și foarte frumoase”, e de părere Ozana Barabancea. “Fetele sunt harnice și frumoase. Și sunt convins că vor veni în număr mare la preselecții”, adaugă Gelu Voicu despre experiența de la „Ie, Românie”.

O dată încheiate căutările, Ozana și Gelu le-au invitat pe mândre să lase timiditatea la o parte și să urce pe scena căminului cultural din Vorona. Acolo, acestea au avut de trecut mai multe probe, dintre cele mai diverse.

În urma mai multor probe pe care cele şase finaliste le-au susținut pe scena căminului cultural din Vorona, câştigătoare a fost desemnată Elisa Maxim. Fetele au fost alese de Ozana Barabancea şi Gelu Voicu în Vorona, Tudora şi Cristeşti.
„Defilarea cu măști”, ”Fete, vedete și talente” dar şi dans alături de Andreea Bălan, „proba de dicţie” alături de Cosmin Seleşi, „proba micului dejun” cu chef Tan” dar şi o probă rurală au fost etapele prin care şase tinere frumoase au trebuit să le susţină în finală. Cea care va reprezenta Moldova în finala naţională din Bucureşti este Elisa Maxim din comuna Tudora, cea care a fost descoperită de Gelu Voicu.  Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata