Studenta din Darabani accidentata langa UMF Iasi a incetat din viata

0 3.438

Studenta din Darabani accidentată în această săptămână lângă UMF Iaşi a decedat în urmă cu scurt timp. “Din pacate astăzi studenta din ATI nu a mai putut fi resuscitată cu tot efortul echipei”, au anunţat medicii cu puţin timp în urmă.

Tânăra cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală era internată în secţia ATI a spitalului în stare gravă. Ea a necesitat transfuzii semnificative de sânge pentru că a pierdut sânge în urma traumelor, iar ieşenii s-au mobilizat exemplar să o salveze.

Cerasela Tatarciuc, de 22 de ani, studentă a Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a fost implicată luni după-amiază într-un accident teribil petrecut pe bulevardul Independeţei, la intersecţia cu strada Universităţii. Tânăra a fost acroşată de un autoturism proiectat pe trotuar după ce a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. Studenta a fost prinsă între autoturism şi clădirea Clinicii III medicină internă de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

sursa ziarul de iasi

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata