1 martie andrei

Sora fotografului acuzat că a ucis-o pe Petronela rupe tăcerea : „Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta”

1 9.034

Bianca Ionel, sora fotografului din Botoșani acuzat că a ucis-o pe Petronela, o fată în vârstă de 18 ani, a transmis un mesaj cutremurător.

Fata nu crede că băiatul a făcut oribila crimă.

„Da, mama este parinte. E mama la doi copii, mama care ne-a crescut. Dumnezeu stie cum. Le stiti voi pe toate, cei ce nu ne-ati fost alaturi? Stiti voi ca el e faptasul? Aloooo presa? Chiar atat de foame va este? Ati fost la audieri cu noi? Pardon, dar nu v-am vazut. Dar v-am vazut cum erati disprati sa-i faceti poze si sa veniti sa intrebati care e procedura si de-acolo ati scris ce ati vrut.

Ati fost cu el acolo sa traiti momentele ce le-a vazut? Pe ce lume traim? Dintr-un boboc, ati inflorit o gradina. Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta. SUSPECT, asta se numeste! Va scapa niste detalii. Se cerceteaza cazul. Ca-si asuma raspuderea pentru fapta in favoarea altuia, asta nu se numeste crima. Se numeste lasitate, iar noi suntem distrusi, terminati si vai de noi. Intr-un final se va afla adevarul. Vom aduna cat mai multe probe la dosar si daca se va dovedi ca e faptasul isi va ispasi pedeapsa. Si indiferet ca a ucis sau nu, curge acelasi sange in venele noastre si ne este imposibil sa nu-l aparam. El deja e fara aparare, iar mintea lui e incoltita si foarte bine antrenata sa spuna ca el a facut-o”, a fost mesajul transmis de sora fotografului acuzat de crimă.

sursa : dcnews.ro

1 Comentariu
  1. Valentina Spune

    Bianca nu te judec ca îi ei apărarea e fratele tău chiar dacă nu el a omorât-o a fost complice și tot aia e , La el va gândiți ca face pușcărie dar la biata fata ca nu mai poate nimeni sa o aducă inapoi și la familia ei nu va gândiți , nu va ganditi bine-nțeles de ce va interesează de durerea altuia . Ma-i aveți curaj sa și comentați sa stați oline tot timpul sa va luați de lume care spun adevarul sa va fie Rușine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata