parlamentare sus
achitei top

,Şcoala Altfel” la Jandarmerie

0 336

 Elevii clasei a VI – a A de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga”, însoţiţi de diriginta Diana Cărbunaru, au fost prezenţi azi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în cadrul programului ,,Şcoala Altfel”.

psd parl jos

    Elevii au putut vizita Sala Tradiţiilor şi dispeceratul, li s-au prezentat mijloacele de intervenţie din dotarea jandarmilor şi au făcut ,,cunoştinţă” cu câinele de serviciu Pih, care a făcut şi un mic exerciţiu demonstrativ.

    În continuare, elevii au urcat în clubul inspectoratului unde, spre surpriza lor, au primit un test ,,fulger” cu întrebări privind modul în care ei consideră că trebuie să se comporte în anumite situaţii.

    Rezultatele testelor vor fi analizate şi valorificate în cadrul activităţilor preventive efectuate în instituţiile de învăţământ preuniversitar botoşănene.

    Vizita s-a încheiat cu o prezentare a faptelor antisociale care pot fi săvârşite în incinta şcolilor şi cu distribuirea către elevi a unor pliante cu recomandări pentru evitarea unor situaţii nedorite, atît pe timpul desfăşurării cursurilor, cât şi în timpul liber.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata