Schimbari la Modern Calor

0 302

Se anunţă schimbări la societatea Modern Calor. Mandatele membrilor Consiliului de Administrație dar și ale directorului general și economic expiră.

„Mandatele membrilor Consiliului de Administrație de la Modern Calor expiră în luna martie. Va fi un concurs conform Ordonanței 109 la care poate participa oricine. Este de bun augur să participe cât mai multe persoane”, a declarat Bogdan Buhăianu, viceprimarul municipiului Botoșani.

Consiliul de Administrație mai are la această dată trei membri din cinci, respectiv Doru Constantin președinte,  Simion Drelciuc cu Constantin Zărnescu membri. Ceilalți doi membri care făceau parte din CA Dan Deleanu și Cristian Nistor și-au depus demisiile după ce au dobândit mandatele de consilieri județeni. 

Schimbări vor avea loc și la conducerea executivă a societății subordonate Consiliului Local. Directorul economic, Denisia Agapie s-a pensionat iar mandatul directorului general Florin Sandu a fost prelungit. „De asemenea mandatele directorului general și economic au expirat. Mandatul directorului general a fost prelungit cu patru până la șase luni până la organizarea concursului  tot conform Ordonanței 109.”, a completat viceprimarul municipiului. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata