Lucrări de modernizare a străzii Iuliu Maniu

0 142

Încălzirea vremii a dus la reluarea lucrărilor pe strada Iuliu Maniu.

Primarul Cosmin Andrei a fost joi pe șantier pentru a vedea cum se desfăşoară lucrările. Edilul susține că în trei luni lucrările vor fi gata.

„În aproximativ 3 luni de zile, Iuliu Maniu va fi o cu totul altfel de stradă, un drum așa cum și-au dorit și merită botoșănenii. Am fost azi pe șantier să mă asigur că lucrările sunt în grafic. Se lucrează din plin și mă bucur că și vremea ține cu noi. 

Cei aproximativ 2 kilometri vor fi asfaltați. Acesta este un proiect de suflet, mai ales că de mulți ani am făcut numeroase interpelări și am depus și amendamente pentru alocarea financiară necesară investiției de reabilitare a străzii Iuliu Maniu. Din păcate, criteriile politice au primat la acea dată iar eforturile mele, depuse pentru botoșăneni, au fost fără efect. 

Mă bucur însă să văd că acum se lucrează și oamenii, deși au parte de un disconfort acum, sunt totuși foarte fericiți pentru că știu că în câteva luni vor circula pe asfalt iar noroaiele vor fi doar o amintire. În vedere am reabilitarea mai multor străzi din zonă, dar și din alte părți ale  orașului.”  a declarat primarul Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata