pas top

Scandal la Urban Serv lasat cu demisii si reclamatii la DNA

0 695

Ape tulburi la societatea Urban Serv din municpiul unde Miora Jurgiu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Conisilului de Adminstraţie iar directorul general este ameninţat cu reclamaţii la DNA.
Decizia luată de Miora Jurgiu a venit ca urmare a unor conflicte interne din cadrul societăţii. Aceasta renunţa la funcţie după trei luni . Membrii CA s-au întrunit, joi, în şedinţă un punct de pe ordinea de zi vizându-l pe directorul general al societăţii, Simion Drelciuc, punându-se în discuţie schimbarea acestuia din funcţie. Directorul adjunct al societăţii Cezar Nicuţă, susţine că sunt nereguli la nivelul societăţii, pentru care răspunzător este Simion Drelciuc. Şedinţa a durat peste trei ore, la ea fiind prezent şi directorul executiv. Membrii CA au decis să analizeze raportul pus la dispoziţie de către directorul adjunct, la şedinţa următoare urmând să decidă dacă Simion Drelciuc mai rămâne la conducerea societăţii şi dacă va fi formulată plângere penală pe numele acestuia.

„Sunt o serie de nereguli pe care le-am depistat eu şi care pleacă în principal de la Serviciul personal unde s-au plătit o serie de sporuri care nu erau prevăzute în contractul colectiv de muncă şi pe care eu am considerat că, fiind serviciu subordonat direct directorului general, reprezintă o infracţiune de fapte de corupţie, având în vedere că sporurile respective aşa cum au fost prevăzute ele şi într-un raport de audit nu au fost recuperate. Consider faptă de corupţie având în vedere faptul că banii pe care îi încasează Urban Serv provin din impozite şi taxe locale, e de competenţa DNA-ului. Nu doresc demiterea directorului general”, a spus Cezar Nicuţă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata