Sanctiuni date de politisti in Botosani si Dorohoi

0 719

Zeci de sancţiuni au fost date de poliţişti în Botoşani şi Dorohoi.

Sâmbătă în intervalul orar 20.00-04.00, pe raza comunelor limitrofe municipiului Botoşani, poliţiştii Secţiei 1 Rurală Botoşani au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Cu prilejul desfăşurării activităţilor, au fost legitimate 156 de persoane şi au fost controlate în trafic 73 de vehicule.

Au fost constatate şi aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, din care 3 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991 şi 18 ca urmare a încălcării normelor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

simio cosma

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut un permis de conducere pentru consum de alcool şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Într-o săptămână poliţiştii dărăbăneni au organizat şi desfăşurat acțiuni punctuale pe raza orașului și a comunelor limitrofe, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale de comerţ şi a accidentelor rutiere.

Polițiștii au legitimat 128 de persoane, au efectuat controale la 56 de agenţi economici şi au verificat în trafic 67 de vehicule.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 33.230 de lei, din care 25 pentru abateri de la normele legale de comerţ şi 23 pentru abateri rutiere.

De asemenea, s-a dispus confiscarea de numerar şi produse fără documente legale de provenienţă, în valoare de 1.300 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata